„Ennél szörnyűbbet még sosem láttam" - Extrém díszítésű esküvői ruhát választott a nő, szétszedték őt a netezők

Senki sem érti, miért épp erre a darabra esett a választása.

Botrányt keltő részletek

Az esküvői ruha kiválasztása minden menyasszonynak komoly fejtörést okoz: rengeteg keresgéléssel, válogatással jár, mire megtalálja valaki a tökéletes darabot, amin minden részletet alaposan áttekintenek a szerencsés hölgyek, mielőtt végleg leteszik a ruha mellett a voksukat. Az, hogy ki milyen stílusú, fazonú ruhát választ, egyéni preferencia kérdése: vannak, akik kizárólag a hagyományos dizájnt tudják elképzelni magukon, míg mások bevállalósabbak ilyen téren, és az extrém szabásvonalat vagy díszítést részesítik előnyben, hogy ruhájukkal felejthetetlenné tegyék a nagy napot és kitűnjenek a tömegből. Egy menyasszony is az utóbbiak közé sorolható, aki a letisztult, egyszerű ruha helyett egy olyan darabot választott, ami igencsak kiverte a biztosítékot az internetezők körében. Az esküvői ruhán ugyanis igen különös helyre varrták a feltűnő díszítéseket, a darabról készült képet pedig megosztották egy Facebook csoportban is.

A menyasszony esküvői ruhája elsőre teljesen átlagosnak tűnik, legalábbis derékig: alatta azonban furcsa helyre varrták a rózsákat formázó díszítőelemeket, ami sokak szerint úgy néz ki, mintha egy folt lenne a ruha fenék részénél.
Kattints a további képekért!

A tervek szerint az Egyesült Államok 2024-ben indít újabb missziót a Holdra, és akkor már az új, Artemis-szkafandereket fogják viselni az űrhajósok.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.