Fashion&Beauty

Erős Antónia teljesen megújult, mostantól rövid hajjal hódít

A műsorvezető rövidre vágatta a haját, húsz centitől szabadult meg. A végeredmény nagyon dögös lett, ezt neked is látnod kell!

Hosszúból rövid

Erős Antónia megszabadult hosszú tincseitől, rövidre vágatta a haját, a vadonatúj frizuráját pedig a közösségi oldalán mutatta meg a nagyvilágnak. „Egy oltással több (ez volt a harmadik), 20 centivel kevesebb. Kisebb-nagyobb változások hétvégéje volt ez. Szeretem a változást” – írta a fotóhoz, amit szinte rögtön el is leptek a lájkok és dícsérő kommentek.

Igaz, a hajhosszából sokat vágatott, a szín maradt a régi favorit. A híradós korábban mesélt már arról, hogy inkább tartózkodik attól, hogy drasztikusan megváltoztassa a külsejét, mert ez nem összeegyeztethető a munkájával.

Lapozd fel galériánkat!

Az 51 éves műsorvezető immár több mint húsz éve köszönti az RTL Klub híradójának nézőit. A kilencvenes évek végén rövid hajjal ismertük meg.
Kattints a további képekért!

Akinek annyi pénze van, mint Lady Gagának az bármit megtehet, de ezt most lehet nem kellett volna. Az énekesnő kapott hideget-meleget is a viseletéért.

Leadfotó: facebook.com/antoniaeros

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!