Fashion&Beauty

Ruha a nőnek, aki törékeny, mégis árad belőle az erő - Itt az Elysian új kollekciója

Márka azoknak a nőknek, akik erősnek tartják magukat, de elgyengülni is képesek.

BCEFW - 2020

A Magyar Divat & Design Ügynökség szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett szeptember 10. és 13. között kínált lehetőséget a magyar márkák számára, hogy egy szűk hazai közönség előtt ismertessék a 2020-as őszi-téli kollekcióikat a Deák Palotában. A tervezők a Budapest Central European Fashion Week történetében először egy különleges „trunk show” keretében mutathatják be kollekciójukat, melynek darabjait a Fashion Street-en felállított pop-up store-ban is megvásárolhattak az érdeklődők. Bizton állíthatjuk, hogy a járványhelyzet sem szegte kedvüket az alkotóknak, idén is mesés darabokat láthattunk. A meghívottak okkal voltak lenyűgözve, remélhetőleg hamarosan a nemzetközi piacon is hódítanak majd az új kollekciók.

Elysian

Az Elysian szó összetett jelen­tést hor­doz: szép­ség, tökéletesség, békesség. Kife­jezi azokat az alapértékeket, amelyeket a márka közvetíteni szeretne különleges alkotásaival. Az Elysian nő egysz­erre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vál­lalja azt. Elysian utazó nő, aki nyi­tott és kíváncsi a vilá­gra. Igazi felfedező. A márka szim­bóluma az őz, hiszen megtestesíti ezeket az értékeket. Kec­ses, szelíd és szabad.

Lapozz az új kollekcióért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.