Ellestük Beyoncé frizuratitkát - Így lesznek tökéletesek a hullámok

Ki ne vágyna a dögös énekesnő, Beyoncé oroszlánsörényére, melyet mindig tökéletes hullámok tarkítanak, melyek a hosszú koncertek során sem lazulnak ki. Íme egy trükk, amivel a mi frizuránk is olyan tökéletes lehet, mint a díváé!

A megfelelő hajsütő

Beyoncé csodás loknijainak három titka is van - az első pedig nem más, mint a megfelelő hajsütővas kiválasztása. A hosszabb, erősebb és dúsabb loknik esetében nem jók a vékony sütővasak, ilyenkor speciális formázóra van szükségünk, melyet már a nagyobb bevásárlóközpontokban is beszerezhetünk. Persze a haj előkészítéséről se feledkezzünk meg! Mindig csak teljesen száraz hajat formázzunk, hisz a nedves tincsek a hő hatására egyszerűen megégnek! Ha a hajunk már száraz, akkor érdemes valamilyen formázót is eldolgozni benne, ez is tartósabbá teszi majd a végeredményt, sőt a hővédőről sem érdemes megfeledkezni. A hajsütővas használata előtt várjuk ki a tényleges felmelegedést, majd óvatosan, kisebb részenként haladjunk hátrafelé.

A loknik ereje

A loknik sok esetben azért lazulnak ki már készítés közben, mert a hő távozásakor a saját súlyuk húzza, ezáltal pedig nyújtja, azaz egyenesíti a tincseket. A még meleg loknit mindig fogjuk össze az ujjunkkal és tűzzük meg egy csat segítségével a fejtőnél, hogy formában hűljön ki a tincs, így az tartósabban megmarad. Ezután a lépéseket ismételjük meg egyre hátrább haladva.

Fotók. brit.co

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!