Se diéta, se edzőterem - ez a titka az 57 éves bombázó szupermodellnek

A 80-as és 90-es évek legnagyobb szupermodelljei közé tartozott, számtalan címlapon megfordult, bomba formáját pedig a mai napig bárki megirigyelné, pedig közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez. Elle Macphersonnak egyetlen titka van.

"A test"

Ötször szerepelt a 80-as években a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadványának címlapján, amivel gyakorlatilag rekordot döntött. Elnevezték őt "A testnek", ami nem meglepő, dögös fotóit elnézve tök jogos és találó volt a felcímkézés. Akiről szó van, az nem más, mint az 57 éves Elle Macpherson, aki nem mellesleg egy derék 10-est (ha nem többet) simán letagadhatna. Bomba formában van, ezért azt gondolhatnánk, hogy éjjel-nappal az edzőteremben randalírozik, és szigorú étrendet követ, pedig szó sincs ilyesmiről. A szexi szupermodellnek egyetlen titka van csupán.

A titok nyitja

Elle azt állítja, nem szokta sanyargatni magát, nincs éves bérlete a konditerembe, nem követ semmilyen drasztikus diétát, és nem álldogál órákat a mérlegen vagy a tükör előtt. "50 fölött végre megértettem, hogy az egészséges test és lélek titka az egyensúly... Már nem érdekelnek a számok, és az sem, mekkora a ruhaméretem. Hiszek abban, hogy a szépség belülről fakad, így a meditáció is része lett a mindennapjaimnak" - mesélte egy korábbi interjú során.

A modell hozzátette, aktívan éli az életét, sokat túráznak, sétálnak és úsznak a családdal (két tinédzser fia van) vagy épp bicikliznek, ha arra kerül a sor.

Fő az egyensúly

"Fontos számomra, hogy ne legyek túl szigorú magammal. Nem akarom szabályok szerint élni az életemet, az egyensúly a lényeg. Pont ezért nem jönnek szóba nálam az extrém diéták. Organikus élelmiszereket, alapanyagokat vásárolok és nagyon szeretem a zöldségféléket. Ezek mellett azonban imádom a reggelt egy tál zabpehellyel és mellé gyümölcsökkel indítani, és persze a megszokott kávé cukorral, illetve a délutáni csokim sem maradhat ki" - mondta Elle.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak