Elhunyt a divatvilág egyik meghatározó alakja

Ismét gyászol a divatvilág, hisz egyik ikonikus alakja, Annabel Tollman a héten, 36 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Álmában érte a halál

Az utóbbi időben leginkább stylistként tevékenykedő Annabel holtestét a héten találták meg New York-i lakásában. A feltételezések szerint álmában érte a stílusikont a halál, amit valószínűsíthetőleg egy vérrög okozhatott.

A divatvilág meghatározó alakja

A brüsszeli születésű, majd később Londonba és New York-ba költöző divatújságíró, hamar az Interview magazin szerkesztő pozícióját is elnyerte. 2011-ben a 21. legstílusosabb ikonnak nevezték ki, míg 2010-ben az 50 legtrendibb New York-i listájára is felkerül. Az eBay divatrészlegének szóvivője is volt, de legtöbben stylistként ismerték, hisz többek között ő felelt Scarlett Johansson, Mariah Carey, Mary-Kate és Ashley Olsen megjelenéséért is.

,,Különleges voltál."

Mivel az ügy egyenlőre még kivizsgálás alatt van, nem erősítették meg a halál pontos okát. L'Wren Scott a szomorú hír hallatán a következőket tweetelte: ,, Szomorú hallani, hogy mi történt a mindig ragyogó Annabel Tollmannal. Nyugodj békében szépségem, hiányozni fog a tündöklésed, az eleganciád és a stílusod, de leginkább a mosolyod és a vidámságod. Különleges voltál."

Fotók: cloudfront.net

Oldalak