Dobd fel a hétköznapi szettjeidet: Ezek most a legszebb kiegészítők

A nyári napsugarak hiánya, a korai sötétedés és a fáradt reggelek hamar rányomhatják a bélyeget a mindennapjainkra. Ezekkel azonban könnyű felvenni a kesztyűt, ha egy kicsit felfrissülünk kívül és belül egyaránt. Ehhez persze elengedhetetlen egy apró frizuraváltás, az őszi ruhatárcsere, és a megfelelő kiegészítők. Körbe is néztünk az üzletekben, miket kínál nekünk az őszi szezon és összeszedtük a legszebb, legkülönlegesebb ékszereket. Termékajánlókban mutatjuk, milyen szemetgyönyörködtető darabok közül választhatunk idén ősszel.

Egy csepp mágia

Egy mágikus, szinte már varázslattal bíró nyaklánc bármilyen unalmasnak tűnő szettet feldob, hátha még szerencsét is hoz! A Thomas Sabo mágikus amulettje a tökéletes kiegészítő, melyet szerencseszimbolum is díszit. Ki tudja, lehet épp ez kell ahhoz, hogy végre ránk találjon az igaz szerelem vagy az álommeló, és még a megjelenésünket is különlegessé varázsolja.

Csillagjegyek minden mennyiségben

Csillagjegyeink még a legnehezbb időszakainkban is súgnak és mutatják az utat. Idén pedig újra divat lett magunkon hordani őket akár medálként, vagy karkötőként is. Ha te is nagy rajongója vagy az asztrológiának, most érdemes lecsapnod a Pandora csillagjegyekkel díszített charmjaira, melyek igazán egyedi kiegészítőid lehetnek a mindennapokban.

Kristályos ragyogás

Kevés figyelemfelkeltőbb és szebb ékszer van a kövekkel és kristályokkal díszített ékszereknél. Ha te is a letisztult elegancia híve vagy, akkor érdemes a Cango&Rinaldi arany színű, Swarovski kristályokkal díszített fülbevalójánál aligha találni előkelőbbet, mely egyszerű, mégis különleges kiegészítő még a legegyszerűbb kontyot és copfot is feldobja.

A jövőbelátás művészete

Ősszel mindig valamilyen varázslatos érzés kerít bennünket a hatalmába. Azoknak akik szívesen hallgatnak a tarot kártya által nyújtott útmutatásnak, szintén kedveznek az idei szezonális trendek, a Swarovski ugyanis megálmodta a tarot által isnpirált kollekciót, így ezek jegyeit is bátran viselhetjük. Nagy kedvencünk ebből a kollekcióból a mágikus gyűrűk, melyekkel biztosan nem maradunk észrevétlenek.

Ezúttal modellként lépett színpadra, nem is akárhogyan.

Fotó:thomassabo.com; pandora.net;Instagram/cangorinaldi;https://www.swarovski.com; Lead:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!