Fashion&Beauty

Ilyen gyakran kellene tisztítanunk az ékszereket, hogy örökre csodaszépek maradjanak

Egy gyönyörű ékszer a legegyszerűbb, hétköznapi megjelenést is képes feldobni és gyönyörűvé, különlegessé varázsolni. De vajon tudod-e, hogyan is kellene gondját viselned kedvenc ragyogó kiegészítőidnek és milyen rendszerességgel kellene megtisztítanod őket?

Nem szabad elhanyagolni

Ha eddig sosem gondolkodtál azon, hogy kéne megfelelően ápolnod ékszereidet, valószínűleg nem vagy egyedül. Ezeknek a csodálatos kiegészítőknek a tisztítása gyakran háttérbe szorul, pedig nagyon fontos lenne, hogy odafigyeljünk rájuk, ha szeretnénk megőrizni szépségüket. Az, hogy milyen gyakran is kellene megtisztítani az ékszereket, sok tényezőtől függ, beleértve hétköznapi szokásaidat és a viselés gyakoriságát egyaránt. Kíváncsi vagy, vajon te elégszer tisztítod meg kedvenc nyakláncod, vagy éppen kabalakarkötőd? Olvass tovább és kiderül!

Hosszú zuhanyozás Egy gyors zuhany egyáltalán nem árt az ékszereknek, ha viszont hosszú időn engeded rájuk a vizet, esetleg még áztatod is őket, az bizony könnyen károsíthatja ékszereidet. Ha hosszú, meleg zuhanyra, vagy éppen egy relaxáló fürdőre vágysz, jobb, ha inkább leveszed az ékszereket. Így biztos lehetsz abban, hogy nem teszel bennük kárt és sokkal hosszabb időn át megőrzik makulátlan szépségüket.
Kattints a további képekért!

Ebben a szezonban rengeteg táska fazon tér vissza a divatba, a nőies alapdaraboktól kezdve, a praktikus kistáskákon át, az egészen a feltűnő és színes textúrákig. A jó hír pedig, hogy a legfigyelemreméltóbb és legtrendibb tavaszi táskák már kaphatók a boltokban.

Leadfotó: Unsplash, forrás: huffpost.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.