Fashion&Beauty

Le sem vesszük majd: Visszatér a 70-es évek legmenőbb kiegészítője

Már alig vártuk!

Nyári kiegészítők

Bár kiegészítők terén leginkább a nyakláncok, karkötők és gyűrűk népszerűek, úgy tűnik idén már nem csak a kezünket és nyakunkat díszítjük majd ki, a lábainkról sem feledkezünk meg. Ugyanis visszatért a 70-es években berobbant trend, vagyis ismét hódítanak a bokaláncok. A különleges trend bár a 20. században lett népszerű, valójában már jóval régebbóta része a női viseletnek, ugyanis jelen voltak az ókori Egyiptomban, Indiában, a keleti kultúrák részét képezték, illetve a sumérok sírjaiban is találtak belőlük bőven. A csinos ékszerek egyébként nem csak csodásak, de fontos jelentéssel is bírnak, így nem is csodálkozunk azon, hogy ennyien szeretik őket. A következő oldalon azt is eláruljuk, mit jelképeznek és melyek a legszebb darabok az idei évben.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.