2018 sláger ruhadarabja a legelegánsabb nadrág, amit egy nő viselhet

A legjobb benne, hogy minden testalkathoz tökéletesen passzol.

Az egyenes szárú nadrág 2018 slágere

Nemrég összeszedtünk már olyan le- és beköszönő trendeket, amiket magunk mögött hagyunk, illetve melyekkel jövőre fogunk találkozni. Volt szó arról is, hogy visszatér a '90-es évek egyik leggázabb kiegészítője, valamint említettük, hogy újra divatba jön tavasszal az úgynevezett "pedálozó" naci is. Most kiderült, hogy 2018 sláger ruhadarabja az egyenes, bőszárú nadrág lesz, ami nem csak kényelmes, de minden testalkathoz tökéletesen passzol, ráadásul szupernőies és sikkes - a legelegánsabb fazon, amit viselhetünk.

A fekete mindent visz

Cindy Crawford előre ivott a medve bőrére, és már október elején viselte ezt a csinos fekete verziót. Ebből a nadrágból is létezik többféle szín, sőt fazon is, de a sötét a "kötelező" alapdarab, hiszen ezt gyakorlatilag bármivel tudjuk kombinálni, fehérrel pedig a kontraszt miatt abszolút nyerő.

Dögös piros

Aki szereti az élénkebb árnyalatokat - köztük a pirosat -, annak nem hiányozhat a gardróbjából egy ilyen változat sem. Ahogy említettük, van belőle több fazon is, az alábbi például egy magas derekú változat.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!