Fashion&Beauty

Napokra elsötétedett Dua Lipa Instagram-oldala - leesik az állad, milyen fotóval tért vissza a világhírű énekesnő

Az albán származású előadóművész Insta-oldalának teljes tartalmát törölte, de csak a látványos és nagyszabású újrakezdés kedvéért. Dua Lipa most egy olyan fényképpel rukkolt elő a közösségi oldalán, ami talán még tősgyökeres rajongóit is meglepte.

Nem várt sokáig a visszatéréssel

Rajongók tömegei álltak értetlenül Dua Lipa közelmúltbéli döntése előtt: az albán származású előadóművész Instagram-oldala elsötétült, a világsztár törölte közösségi médiás felületének teljes - hozzávetőleg 1500 bejegyzésből álló - tartalmát. Egyeseket mély aggodalommal töltött el az énekesnő merész húzása, persze a félelmek hamar alaptalannak bizonyultak. A 28 éves zenei előadó csupán ideiglenesen tűnt el a nagyvilág kíváncsi szeme elől - azóta már vissza is tért az Instagram-oldalára, sőt előrukkolt egy váratlan fotóval, melynek láttán még a legrégebbi tisztelői is elképedtek.

Dua Lipa titokban vörös hajszínre váltott - ahogy azt (jelenleg) egyetlen Instagram-fotója is bizonyítja.
Kattints a további képekért!

Kate Middleton nemcsak a királyi család tagja, hanem az egyik legnagyobb stílusikonja is. És ezt most ismét bebizonyította.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.