Domború idomok és kockahas a castingon - Modellválogatás a felhők között

Budapest egyik legmagasabb épületében, 15 emelettel a Duna fölött zajlott az idei FEMCAFE BIKINI TOUR modellválogatása, ahol több mint 60 meghívott modell mutatta meg adottságait a szakmai zsűrinek. A castingon domború idomokból és kockahasból sem volt hiány.

Casting a magasban

Az Árpád híd lábánál elterülő, exkluzív Duna Tower adott otthont az idei Femcafe Bikini Tour modellválogatásának, ahol a gyönyörű panorámában gyönyörködve vonulhattak fel a válogató meghívott modelljei. A hosszú casting során számos ismert modell illetve szépségkirálynő megjelent, akik bikiniben, illetve férfiak esetében strandgatyában igyekeztek a legjobb formájukat hozni. A tét a szuperlátványos bikinishow-ba való bekerülés volt, ahova idén is csak a legdekoratívabb és legalkalmasabb szereplők kerülhettek be.

Szépségkirálynők

A modellek között több szépségkirálynővel is találkozhatunk, Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary 2012 nyertese szépségével és bájával mindenkit azonnal levett a lábáról. Ági régóta dolgozik a divatszakmában, így meglehetősen otthonosan mozog a színpadon, tökéletes alakján pedig minden fürdőruha gyönyörűen áll. Ági mellett a 2008-as Miss Balaton nyertese, Papp Lili is feltűnik majd a bemutatón, hiszen a szőke szépség is tökéletes karakter a show-műsorhoz.

FEMCAFE BIKINI TOUR 2014

Időpont: 2014. május 30. 19:30
Helyszín: Budapest, Corvin Sétány

További információkért kattints ide:
bikinitour.hu
facebook.com/BikiniTour
csajfeszt.hu

A Femcafe Bikini Tour 2014 támogatói:
Hajas Szalon, Estée Lauder, Triumph, New Yorker, Amnesia, Heavy Tools, Carib Swimwear, Adidas Watch

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!