Fashion&Beauty

Dögös őszi frizurák, amik feldobják a megjelenésed

Az ősz beköszöntével nem árt egy kis változás, ami a leglátványosabb a frizura lecserélésével lehet. Következzen pár inspiráló kép a kifutók világából!

Frufru

A leggyorsabb és mégis a leglátványosabb megoldás a frufru vágatása lehet. Persze itt sem kell a szögegyenes verziónál leragadnunk, hisz a kicsit tépettebb alternatíva sokkal bohémebb, míg a lépcsőzetes vágás segíthet az arc formálásában is.

Bongyori

A göndör és a kreppelt tincsek is visszatértek, ám nem kell az egész hajhosszt formáznunk, hisz a fejtetőn lévő tincsrészek egyenesek maradnak. Ez a frizura igazi retró viselet, a csajos, kissé glamos összeállításokkal mutat a legjobban.

Lófarok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az állandóan kiengedett vagy fejtetőn összefogott frizura is hamar unalmassá válik, ezért nem árt ellesni pár trükköt, hogy ezt a gyorsan elkészíthető hajat is izgalmasabbá tegyük. Egy kis csavar vagy az oldalsó összefogás is sokkal változatosabbá teheti a megjelenésünket, hiába van szó az egyik legegyszerűbb és leggyorsabban elkészíthető frizuráról.

Fotók: elle.com, wpengine.netdna-cdn.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...