Fashion&Beauty

A stylist segít - Plus size divattippek

„Csupa narancsbőr a combom”, „nagy a fenekem”, „úszógumis a hasam" és még sorolhatnánk az elégedetlen mondatokat magunkkal kapcsolatban. A nők harca a fölös kilókkal egy végeláthatatlan küzdelemnek tűnik.

Bár már egyre több forrásból hallhatunk a gyönyörű és formás plus size modellekről, a kifutókon, a reklámfotókon még mindig XS-es, extra vékony modellek képe köszön vissza ránk.

Szeresd a tested!

A súlyfelesleggel rendelkező nők többsége, főleg nálunk Magyarországon, tartózkodik a szűk és a színes ruháktól. Míg ezzel párhuzamosan Európa más országaiban és Amerikában nők milliói szeretik a testüket, független attól, hogy milyen méretű.

Számos plus size divattal foglalkozó külföldi blogot találhatunk, ahol nők örömmel osztják meg a magukról készült képeket a legtrendibb új szerzeményeikben, ezzel adva ihletet követőiknek. Nálunk azzal is meg kell küzdenie egy formásabb nőnek, hogy egyáltalán olyan üzletet találjon, ahol a méretében választékot talál.

Íme néhány gyönyörű és stílusos nő, akikről sugárzik a jókedv, magabiztosság és büszkén hangsúlyozzák domborodó idomaikat. Bátran viselik azokat az aktuális trendi darabokat, mint XS-es társaik, csupán az arányok hangsúlyozását kell jól megválasztani.

Öv

Az övek mindig is lényeges részét képezték a női ruhatárnak, ez idén sincs másként.

Egy jól megválasztott darab sokat tud javítani az összképen, legyen szó bármilyen sziluettű nőről. Nem kell tartani a mell alatti viselésétől sem, ez szépen hangsúlyozza a derék vonalát. Laza ruhával, tunikával jól kombinálható.

Leggings, szűk nadrág

Bármilyen alkatról is legyen szó, a leggingset sose keverjük össze a nadrággal, nem helyettesíti azt. Kizárólag hosszabb tunikával, ruhával hordjuk.

A szűk nadrágokról sem kell lemondani. A színek játékával, illetve jól megválasztott, hosszított fazonú blézerrel optikailag javíthatunk a problémás részeken, elterelhetjük róla a figyelmet.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.