Fashion&Beauty

Dögös motorosok - A vagány csajoknak szól a Napsvgar 2016-os tavaszi-nyári kollekciója

A Mercedes-Benz Fashion Week vasárnapi napjának legrockosabb bemutatója egyértelműen Napsugar von Bittera nevéhez köthető, aki a Highway to Hell-t és a Thunderstruckot sem félt bevetni, ha már egyszer vagány kifutói zenéről volt szó.

Motorverseny és divat találkozása

A Napsvgar 2016-os tavaszi-nyári kollekciója a vagány városi nőket célozza, akik nem félnek az előttük álló kihívásoktól. A prémium minőségű, rengeteg bőrt alkalmazó darabok egy csipetnyi Amerikát, a 30-as és 40-es éveket, a motorosklubbokat és az aviator stílust is egyesítik magukban. Az erőteljes, progresszív vonalak, sziluettek vagányságát a klasszikusok finomsága - mint például a fekete szín halhatatlansága vagy a bőrdzseki ikonikus mivolta - ellensúlyozza. Szóval ne féljünk a kalandoktól, mert a wet and dirty igenis szexi!

Fotók: Femcafe/Ivor Szaniszló

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.