Fashion&Beauty

Bikinire vetkőzött a magyar szépségkirálynő: makulátlan testét csodálja a fél internet - Fotó

Dobó Ági varázslatos környezetben tölti a tavaszt: férjével, Kis Csabával Costa Ricára utazott, és ha már arra járt, néhány vérpezsdítően szexi fotóval is megörvendeztette követőit.

Szépségkirálynőként és műsorvezetőként is lehengerelte a közönségét

A most 34 esztendős Dobó Ági ugyan szűk másfél évtizeddel ezelőtt, 2010-ben volt a Miss World Hungary Magyarország szépségverseny győztese, a nagyközönség azóta sem felejtette el. Sugárzó, természetes szépségével most is rabul ejti a publikumot, ráadásul azóta azt is többször bebizonyította, hogy a képernyőn sem vall kudarcot: az RTL és a TV2 több műsorában is felbukkant, sőt a Mokkában műsorvezetőként is debütálhatott. Dobó Ági és férje, Kis Csaba most épp Costa Ricán pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait, és ha a gyönyörű modell már e paradicsomi szépségű országban járt, néhány vérpezsdítően szexi fotóval is meglepte rajongóit.

Gyönyörű arc, természetes szépség és gazellatest: Dobó Ági 34 évesen is hihetetlenül dögös.
Kattints a további képekért!

Bár filmszínésznőként már nem fut neki annyira a szekér, mint 15-20 évvel ezelőtt, Halle Berry ma is az egyik legékesebb élő példája az ősi igazságnak: a természetes szépség tényleg kortalan.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.