Újévi divatfogadalmak, amiket az igazán stílusos nők nem szegnek meg

Ezeket jobb, ha betartjuk.

1. Ne hasonlítsd magad másokhoz

Elég gyakran megesik, hogy mi, nők a többiekhez hasonlítjuk magunkat, hogy ők mit viselnek... Ez abban az esetben, ha inspirációt vagy ötletet szeretnénk meríteni nem probléma, de alapvetően feleslegesen tesszük, hiszen ünnepelnünk kellene azt, hogy egyediek vagyunk, és nincs belőlünk több a világon. Ez fantasztikus dolog, ha jobban belegondolunk. Akkor miért próbálunk görcsösen mássá válni ahelyett, hogy magunkból hoznánk ki a legtöbbet?

2. Ne aggódj azon, hogy nincs új ruhád

Az új ruha ideig-óráig tesz minket boldoggá - ezt tapasztalatból tudjuk. Találj új lehetőségeket a meglévő cuccaidban, ne érezd kötelességednek, hogy gyakran gardróbfrissítést végezz... Néha a régebbi holmik újragondolása sokkal nagyobb örömet okoz, ráadásul költséghatékonyabb is ez a projekt. Persze akkor vásárolsz, amikor szeretnél, a lényeg, hogy ne érezz nyomást azért, mert régóta nem újítottál be egy-egy darabot.

3. Ne félj vásárolni

Félreértés ne essék, nem arra szeretnénk buzdítani, hogy verd el a fizetésedet ruhára, de ha megtetszik valami, ami még jól is áll és meg is engedheted magadnak, akkor ne hagyd ott az üzletben. Ha tetszik, akkor valószínűleg örömet is okoz, akkor miért fosztanád meg magad a boldogságtól?

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Gifek: Giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!