Öt béna stíluskombó, ami még a zokni-szandál párosán is túltesz

Nézd, az rendben van, hogy a 21. században már gyakorlatilag mindenki azt visel, amit akar, de azért mégsem. Vannak olyan stíluskombók, melyek semmilyen szinten nem legálisak.

Nyitott orrú cipő és nejlonzokni, az örök klasszikus

Amikor már annyira jó idő van, hogy felvehetjük a nyitott orrú cipőt/szandált, akkor tuti, hogy nincs szükség a nejlonzoknira potyautasként. Csak melegíti a lábunkat, és valljuk be, nem is túl vonzó.

A sárgát a zölddel csak Brazíliában

Hacsak nem utazunk Dél-Amerikába vagy nem akarunk úgy kinézni, mint egy épp érésben lévő, félig zöld és félig sárga banán, akkor kerüljük el ezen vidám színek kombinációját. Külön-külön jöhetnek, de vegyítve sokkoló az élénk duó.

Miniszoknyát mintás harisnyával soha

Tudjuk, hogy vannak olyan mintás harisnyák, amik csábítóan hívogatnak, de ez nem jelenti azt, hogy vissza is kell hívnunk őket. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy ezeket ráadásul miniszoknyával kombináljuk.

Csillogó zokni, szoknya és sportcipő

Mostanában nagyon tarolnak a csillogó zoknik, és bár vannak olyan nadrágos szettek, amikhez kifejezetten passzolnak, a szoknyás-sportcipős megoldás nem tartozik közéjük.

Csinos ceruzaszoknya tornacipővel

A férfiak szerint is a ceruzaszoknya az egyik legdögösebb ruhadarab, amit nő viselhet, de csak addig, amíg magassarkúval, vagy egy elegáns lapos talpúval kombináljuk. A tornacipős szett mehet a levesbe, sosem volt és nem is lesz sikkes.

Leadfotó: Pexels

Oldalak