Merész fotóval olvasott be a nő a Diornak - ezrek ünneplik érte

A legnagyobb divatcégeknek, sminkmárkáknak jelentős szerepe van abban, miként alakul a szépségideál. Sajnos azonban vannak, akik még mindig csak a tökéletességet tartják elfogadhatónak - ebből lett elege egy fiatal lánynak.

Felejtsük már el a filtereket!

A 25 éves Yoanna Nygren-ről mindenki azt hiheti, nem lehetnek komoly problémái külsejével. Arcbőre még fiatal, üde, ráncoknak nyoma sincs. Vannak azonban helyettük aknék, amelyek évek óta megkeserítik mindennapjait. Mióta endometriózist diagnosztizáltak nála, arca szabályosan felrobban a pattanásoktól, melyek átlagon felüli szinten szaporodtak el. Nem könnyű tehát számára az önelfogadás egy instamodellekkel teli világban, ahol mindenki úgy néz ki, mintha kifutóra készülne - természetesen csak a retusáló és sminkelő applikációknak köszönhetően. A valóságra azonban nincs filter, és sajnos sokszor bármit teszünk, megoldás sem. Yoanna évek óta küzd ezzel a problémával, Most megelégelte, hogy emiatt rosszul kelljen éreznie magát, és egyenesen a Diornál kezdte az elszámoltatást.

A méltó fogadtatás pedig nem maradt el, a lány posztját ezrek kedvelték a közösségi oldalakon, és a dicsőítő kommentek sem maradtak el. Nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű megmozdulása a fiatal lánynak, számtalan alkalommal mutatja meg magát smink nélkül, mivel egyik kulcsszereplője a skinpositivity mozgalomnak. Ennek lényege, hogy naturális, festék és szerkesztés mentes fotókat posztolnak a résztvevők, népszerűsítve a természetes szépséget.

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak