Fashion&Beauty

Diane Kruger dögösebb, mint valaha: lesd el a stílusikon trükkjeit!

A sokoldalú színésznő lábai előtt hever mind a divat, mind a filmes szakma, ő pedig soha nem adja fel, és sikert sikerre halmoz.

Soha nem adta fel

A német származású színésznő, gyermekként mindig balerina szeretett volna lenni. Évekig a nagynevű Királyi Balettintézetben tanult Londonban, majd egy sérülés kettétörte álmait. A kitartó kislány nem adta fel, 15 évesen Párizs felé vette az irányt, hogy kipróbálja magát a modellkedés világában. A divatszakma egyik legkeresettebb modellje lett, és eközben a színészi pályáján is elindult. Azóta számos filmben szerepelt, legutóbb pedig Ő vehette át a 70. cannes-i filmfesztivál legjobb női főszereplőjének járó díjat. A sokoldalú és stílusos Diane Kruger.

Szokatlan párosítások

Nyilván nem kérdés, hogy könnyű-e egy olyan színésznőről profi fotósorozatot készíteni, aki egyébként közel 25 éve keresett modell... Hát persze, hogy imádja a kamera! Az ausztrál Harper's Bazaar képei nagyon dinamikusak, tele vannak energiával és a szettek színvilága is az üdeséget tükrözik. A Chanel divatház kollekciója egyszerre mutatja az érzéki nőiességet és a klasszikus szigorú Chanel stílust. Mezők ihlette modellek csillogó flitterekkel díszített részletek, a tweed és a necc párosítása teszi különlegessé, és egyáltalán nem visszafogottá a szetteket, ahogyan azt Karl Lagerfeldtől (a Tervező) megszokhattuk.

Régi idők új köntösben

Hogyan értelmezzük újra az időtlen Chanel stílust? Természetesen Diane személye által, és egy nem éppen nőcis, inkább dögös bakanccsal. A klasszikusnak számító nőies darabok ezáltal a Grunge stílus hanyagságát is idézik. Lagerfeld imádja életrekelteni Chanel szellemét, újra meg újra, de nem enged a mai kor divatalakulásából sem, ezért modernizált változatban élteti tovább a nagy múltú divatházat.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...