Fashion&Beauty

Ettől ragyogott mindig Diana: egykori sminkese elárulta, mik voltak a hercegné kedvenc szépségtrükkjei

Diana egykori sminkese, Mary Greenweell számos dolgot elárult a hercegné kedvenc bőrápolási trükkjeiről, melyeket mindenkinek érdemes megfogadni.

Így szépült Diana

Diana hercegné ikonikus és páratlan stílusával még ma, halála után is nők millióit inspirálja világszerte. Az emberek azonban nemcsak az óriási szíve miatt rajongtak érte, hanem azért is, mert igazi divatikon volt, aki elegáns és egyszerű szettekben is mindig kifogástalanul nézett ki – az pedig csak még szimpatikusabbá tette őt a rajongók szemében, hogy sokszor jelent meg nyilvános eseményeken teljesen átlagos, bárki számára elérhető ruhákban, valamint kiegészítőkben. Vilmos és Harry édesanyját az öltözködés mellett a szépségápolás is kifejezetten vonzotta, egykori sminkese, Mary Greenwell jóvoltából pedig megtudhatjuk, milyen trükköket vetett be annak érdekében, hogy minden körülmények között fantasztikus legyen a megjelenése. Részletek a galériában!

A szívek királynője rendkívül komolyan vette a bőrápolást. Minden este lemosta az alapozót, a rúzst és a szempillaspirált, emellett mindig ügyelt arra is, hogy sminkelés előtt alaposan megtisztítsa az arcát – írja a HELLO! Magazine.
Kattints a további képekért!

Diana hercegné kész lett volna új fejezetet nyitni az életében, a sors azonban idejekorán közbeszólt…

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok