Fashion&Beauty

Diana a halála után is diktálja a divatot: a hercegné egyik kedvenc szettje ma is óriási trend

Bár már több mint két évtizede annak, hogy Diana hercegné tragikus hirtelenséggel elhunyt, máig nagy hatással van a világra – egyik kedvenc összeállítása például mind a mai napig egy igazi Jolly Joker.

Időtálló stílus

A néhai Diana hercegné egyedi ízlése, ikonikus stílusa rendszeresen inspirálja a divattervezőket, emellett menyei, Katalin és Meghan öltözködésére is nagy hatása van. A szívek királynője híres volt arról, hogy szerette a nadrágokat, annak ellenére hogy korábban ez nem volt megszokott a királyi udvarban – ő azonban rendszerint fütyült a szigorú szabályokra, és előszeretettel viselt olyan darabokat, melyek a saját stílusát tükrözték. Egyik kedvenc szettje még ma is megállja a helyét a divatvilágban, melyből világsztárok, manökenek, tervezők és stylistok is inspirációt tudnak meríteni. Galériánkban megmutatjuk, melyik outfitről van szó:

Diana nagy kedvence volt az elegáns és a laza szettek kombinálása, melyeket utánozhatatlanul párosított össze.
Kattints a további képekért!

A néhai Diana hercegné nagyon vágyott arra, hogy fiain kívül több gyermeknek is életet adjon, ez azonban sosem adatott már meg neki.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images
Forrás: Popsugar

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!