Fashion&Beauty

Fenségesen mutattak Diana hercegné csodaszép unokahúgai: Eliza és Amelia beragyogták a londoni divathét kifutóját – fotók

Diana hercegné iker unokahúgai, a 30 éves Eliza és Amelia nemrég a londoni divathét kifutóján nyűgözték le a közönséget – a modellek káprázatosan festettek Josh Birch Jones kreációiban.

Elegánsak és előkelők

A néhai Diana hercegné öccsének, Charles Spencer grófnak három házasságából hét gyermeke született, közülük a három legidősebb lány, a 32 éves Kitty, valamint 30 esztendős ikerhúgai, Eliza és Amelia – annak ellenére, hogy a reflektorfénytől távol cseperedtek fel – mostanra sikeres modellekké és a brit divatipar nagy kedvenceivé váltak. Sokszor láthatjuk őket a legnevesebb magazinok címlapjain, mindig jelen vannak a legexkluzívabb vörös szőnyeges eseményeken, de persze a kifutókon is rendre elkápráztatják a közönséget. A szívek királynőjének csodaszép iker unokahúgai nemrég a londoni divathét egyik bemutatóján tűntek fel, s olyan bámulatosan festettek, hogy csak úgy vonzották magukra a jelenlévők tekintetét. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan nézett ki Eliza és Amelia:

A Spencer család nőtagjai fantasztikus géneket örököltek, erre pedig a gyönyörű Diana walesi hercegné, hanem unokahúgai, Eliza és Amelia is jó példák.
Kattints a további képekért!

Egyik herceg sem érhet a nyomába Samuel Aitkennek, már ami a külsőségeket illeti: Lady Kitty Spencer öccse ugyanis már most olyan jóképű és szívdöglesztő, hogy a fotóit látva nem csupán a tinik alélnak el…

Leadfotó: Arnold Jerocki/GC Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!