Fashion&Beauty

Fenségesen mutattak Diana hercegné csodaszép unokahúgai: Eliza és Amelia beragyogták a londoni divathét kifutóját – fotók

Diana hercegné iker unokahúgai, a 30 éves Eliza és Amelia nemrég a londoni divathét kifutóján nyűgözték le a közönséget – a modellek káprázatosan festettek Josh Birch Jones kreációiban.

Elegánsak és előkelők

A néhai Diana hercegné öccsének, Charles Spencer grófnak három házasságából hét gyermeke született, közülük a három legidősebb lány, a 32 éves Kitty, valamint 30 esztendős ikerhúgai, Eliza és Amelia – annak ellenére, hogy a reflektorfénytől távol cseperedtek fel – mostanra sikeres modellekké és a brit divatipar nagy kedvenceivé váltak. Sokszor láthatjuk őket a legnevesebb magazinok címlapjain, mindig jelen vannak a legexkluzívabb vörös szőnyeges eseményeken, de persze a kifutókon is rendre elkápráztatják a közönséget. A szívek királynőjének csodaszép iker unokahúgai nemrég a londoni divathét egyik bemutatóján tűntek fel, s olyan bámulatosan festettek, hogy csak úgy vonzották magukra a jelenlévők tekintetét. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan nézett ki Eliza és Amelia:

A Spencer család nőtagjai fantasztikus géneket örököltek, erre pedig a gyönyörű Diana walesi hercegné, hanem unokahúgai, Eliza és Amelia is jó példák.
Kattints a további képekért!

Egyik herceg sem érhet a nyomába Samuel Aitkennek, már ami a külsőségeket illeti: Lady Kitty Spencer öccse ugyanis már most olyan jóképű és szívdöglesztő, hogy a fotóit látva nem csupán a tinik alélnak el…

Leadfotó: Arnold Jerocki/GC Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Richard Gere meglehetősen későn vált édesapává: a világhírű színész 50 esztendős is elmúlt, amikor megszületett első gyermeke, Homer. A sztárcsemetére a filmcsillag minden rajongója kisfiúként...
Lifestyle
Két lehangoló vereség után a magyar válogatott - a 24 éves Csoboth Kevin góljával - legyűrte Skóciát, de vajon az utolsó csoportmérkőzésen aratott diadal valóban elegendő lesz a továbbjutáshoz?
Utazás
A 2024 MK nevű kisbolygó 295 ezer kilométerre közelíti majd meg a bolygónkat, vagyis a Föld-Hold távolságon belülre fog kerülni.