Fashion&Beauty

A nap szettje: Katalin hercegné felvette azt az összeállítást, amivel képtelenség mellélőni

Katalin hercegné ismét egy nagyon sikkes összeállításban jelent meg a minap. Ez az outfit szuper inspirációként szolgálhat a mindennapokon.

Egyszerű, de nagyszerű

Szeretem a divatot, és szeretek kiöltözni, de vannak olyan napok, amikor egyikkel sincs kedvem különösebben foglalkozni. legtöbbször szeretnék egy könnyed, de mégis elegáns outfitet magamra ölteni, amit nem túl bonyolult összerakni. Na pont az ilyen napokra tökéletes inspirációként szolgálhat Kate Middleton legutóbbi szettje, amely amennyire egyszerű, annyira nagyszerű volt! Ez a háromrészes formula hétköznapi elemeket tartalmazott, mégis tökéletes lett az eredmény. A fekete outfitek önmagában mindig jó választásnak minősülnek, főleg, ha egy barna elegáns kabáttal kombinálod őket. Épp így tett Katalin is, és imádtuk a szettjét!

Katalint az Oxford House Nursing Home-ban tett látogatása során kapták le a fotósok a napokban. A könnyed stílus megtestesítője volt ezzel a visszafogott, de igényes együttesével.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.