Fashion&Beauty

Minden magyar menyasszony álma a Daalarna új kapszulakollekciója - Fotók

Korábbi menyasszonyok visszajelzései alapján álmodták meg a tökéletes darabokat.

Folk kollekció

Megérkezett a Daalarna új őszi-téli kapszulakollekciója, mely minden eddiginél különlegesebb. A jövő évi trend menyasszonyi ruhái nem csak azért különlegesek, mert a magyar népi hagyományok inspiráltak, hanem azért is, mert a korábbi menyasszonyok visszajelzései, kedvenc darabjai alapján álmodta meg őket Benes Anita. A Folk kollekció különlegessége abban rejlik, hogy minden nő, mérettől és testalkattól függetlenül magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában - tehát minden méretben.

A ruhákért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.