Mi a horoszkópod? Megmondjuk, milyen a hozzád illő frizura

Segítünk, milyen fazont és színt válassz.

Így válts frizurát

Az, hogy mi a csillagjegyünk számtalan dolgot befolyásol. Ahogyan a különböző csillagzat alatt született emberek stílusa teljesen különböő, úgy frizurákból sem tetszik mindenkinek ugyan az a fazon vagy szín. Keresd meg a horoszkópodat és derítsd ki, milyen lenne számodra a tökéletes haj.

Kos

A kosok szigorúak és látszólag kemények, így imádják a finom eleganciát. Számukra nincs is sikkesebb, mint a visszafogott nőiesség, így számukra egyértelműen egy szőke hosszú bob frizura a megfelelő. Az egyenes vonalak és a mézszőke árnyalat tökéletesen tükrözi a határozottságukat, így ezzel a hajjal nagyszerűen érzik majd magukat.

Bika

A bikák imádják a laza, utcai stílust, ugyanakkor szeretik a minőséget és a drága dolgokat. Természetesen a hajukon sem spórolnak, így nekik mindenképpen a legdrágább, legdivatosabb frizura elégíti ki az igényeiket, egy profi fodrász kezei között. Nekik szőkésbarna balayage frizurát ajánlunk, természetesen a legdivatosabb fazonra, a bobra vágatva, hullámokkal megbolondítva.

Ikrek

Az ikrek imádja az extrém szetteket, így frizurák terén sem várhatunk tőle semmi átlagosat. Ha színes csíkokat, különleges árnyalatú frizurát viseli nőt látunk, semmi kétségünk ne legyen afelől, hogy az illető ikrek. Számukra a rozéarany vagy a burgundi szín a megfelelő.

A többi horoszkópért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!