Szépülj ebédidőben: lézeres peeling akár nyáron is

Pigmentáció, ráncok vagy zsíros, pattanásos bőr – egy kíméletes, mégis hatékony peeling csodát művelhet a bőröddel még nyáron is! Az erős kémiai peelingeket kerülni kell a napsütötte hónapokban a magas UV sugárzás miatt, de a Carbon Peel lézeres hámlasztás bármikor, bárkinek megoldást jelenthet.

Miért a Carbon Peel?

Nyáron sem kell teljesen lemondanunk a peelingekről, csupán egy gyengéd formáját kell választanunk az erős hámlasztók helyett, mint például a Carbon Peel kezelést. Sav helyett hővel dolgozik, ezért az érzékeny bőrűeknek sem kell aggódniuk, hiszen a beavatkozás minimális irritációval jár. Előnye, hogy bármely bőrtípusra alkalmazható és mindössze 30 percet vesz igénybe, így a zsúfolt napjainkba is könnyedén be tudjuk ütemezni, még akár az ebédszünetben is szépülhetünk. Hámlasztó, pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően azonnali friss megjelenést biztosít.

fekete szenes arcmaszk peeling

Hatékonysága a lézer által kibocsájtott hő és a kezelt területre felvitt szénpaszta kölcsönhatásában rejlik: a szén magához vonzza a pórusokban felgyülemlett olajat és a bőr elhalt hámsejtjeit, majd a részecskék a lézerfénnyel találkozva szétrobbannak, velük együtt pedig a szennyezőanyagok is távoznak a bőrből.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Szénnel a zsíros bőr ellen

A zsíros, pattanásos bőrrel küzdők már biztosan találkoztak aktív szenet tartalmazó készítményekkel, amik nem véletlenül olyan népszerűek. Amellett, hogy szabályozzák a faggyú termelődését, nyugtatják a gyulladt bőrt és fertőtlenítő hatással is bírnak. Hatékonyságuk lézerrel kombinálva még jobban növelhető, mint a Carbon Peel esetében. A kezelés során egy kifejezetten erre a célra készített szénpasztát használunk, amely bejutva a pórusok mélyébe felszívja a bőrből az olajat, a faggyút és a szennyeződéseket, valamint csökkenti a baktériumok számát. A bőrünk pedig ismét fellélegezhet és visszanyerheti egyensúlyát.

szén peeling kezelés kézfejen

Nemcsak tisztít, fiatalít is

A fakó, fényét veszített vagy az idősödés jeleit már magán viselő bőrre is tökéletes megoldást jelent, hiszen nemcsak a pórosokba bejutó szénrészecskékre van hatással. A lézer által kibocsátott hő a kollagéntermelést is stimulálja, aminek köszönhetőn bőrünk feszesebbé válik és visszanyerhetjük fiatalos vonásainkat. Az eredmény szinte azonnal látható, bőrünk már egy alkalom után selymesebb és simább tapintásúvá, valamint rugalmasabbá válik. A bőrfelszíni enyhe hámlasztás emellett lehetővé teszi a pigmentáció csökkentését és javíthatjuk vele a bőr tónusát is.

Kipróbálnád a kezelést? Foglalj időpontot online konzultációnkra vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Fotó: Freepik /freepic.diller/

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.