Fashion&Beauty

Romantikus, letisztult és érzéki: Fotókon az Elysian gyönyörű kreációi

Minden nő ezekről a ruhákról álmodik.

BCEFW 2019

A március 28-31. között zajló Budapest Central European Fashion Weeken a magyar, illetve külföldi tervezők mind felvonultatják legfrissebb kollekciójukat, előrevetítve a nagyközönség számára, milyen trendekre számíthatunk majd a következő szezonokban. A Várkert Bazár kifutóján lélegzetelállító szetteket láthattak a vendégek, melyek közül már bemutattuk az idén 25 éves évfordulóját ünneplő Katti Zoób márka lenyűgöző és időtlen darabjait, Merő Péter extravagáns kreációit, Abodi Dóra merész outfitjeit, most pedig az Elysian mesés ruháit hoztuk.

Elysian

Az Elysian minden évben nagy sikernek örvend a BCEFW kifutóján, hiszen a tervező finom anyagai, romantikus jegyei és elegáns fazonjai egytől-egyig ellenállhatatlanok. Ezúttal sem okozott csalódást a legfrissebb kollekcióval, amiről a következő oldalon mutatjuk is a fotókat.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.