Borotva frizura - az új hajtrend, amely volument ad, könnyű karbantartani és szexi

A szezon legújabb őrülete a "borotva" frizura, amely lezseren szexi megjelenést kölcsönöz. Előnye, hogy egy rövidebb hajviseletről van szó, amelyet egyszerű karbantartani, ráadásul tartást ad a hajtőnek, így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy "lenyalt" lesz a fejed.

"Borotva" frizura az új trend

Ha a "borotva" szóra gondolsz, akkor valószínűleg azonnal eszedbe jut az eszköz, amelyet szőrtelenítésre használsz, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a borotvákat már régóta használják professzionális fodrászok vágásra? A borotvavágás egy klasszikus szakmai technika, amely a nyíró ollóval ellentétben laza és könnyedén szexi megjelenést kölcsönöz.

"A borotvavágás nagyobb szabadságot eredményez a hajban, és lehetővé teszi, hogy tér és mozgás legyen a formán belül" - mondta a POPSUGAR-nek Carmel Lawless, a New York-i Salon SCK fodrászmestere. "Ez lehetővé teszi számomra, hogy súlytalan alakzatot hozzak létre, miközben megtartom a forma integritását."

A borotvavágások általában nem hagynak úgynevezett tompa végeket, és Lawless szerint a vastagszálú hajjal rendelkező nőknél működnek a legjobban, mivel a fő cél a "súly eltávolítása" a hajból, hogy egy kicsit több mozgást biztosítson. Ha a hajad vékonyabb, vagy hajlamos a fodrozódásra, akkor a borotvavágás nem biztos, hogy neked való.

"A göndör haj vágásához borotvát használva megváltoztathatja a haj textúráját és potenciálisan még jobban göndörödhet" - mondta Lawless. "A borotváknak is nehéz dolguk lesz precízen levágni egy ilyen nehéz textúrájú hajat." Rengeteg népszerű frizura érhető el borotvával, ezek közül mutatunk néhányat.

Kattints a további képekért!

Nyáron sokan váltanak kicsit világosabb hajszínre, ráadásul a természetes, napszítta melíroknál nincs szexibb, ezért festésben is hódítanak a naturális balayage és copacabana megoldások. Most új árnyalat van porondon, amely a szőkéknek kedvez: a gyöngy.

Leadfotó: Pexels

Oldalak