Fashion&Beauty

Bőrhibás sztárok, akik sokat köszönhetnek a sminknek

Bizony a sztárok is emberek, így előfordul, hogy egy-egy híresség azért fordul mindig a sminkhez, mert elképesztően problémás az arcbőre. Íme 7 híresség, aki a vakolat nélkül már nem is olyan szép!

AnnaLynne McCord

A 27 éves színésznő, AnnaLynne McCord hiába van már túl a tiniéveken, arcbőre elképesztően problémás, amit viszonylag sokáig titkolt a sztár. Pár éve azonban a 90210 szépsége bátran felvállalta sminkmentes arcát - ezzel reményt adva sokaknak, akik hasonló problémával küzdenek.

Kim Kardashian

Az ügyeletes szépség- és divatikon, Kim bizony a fűzője és vastag sminkrétege nélkül egészen másképpen néz ki. Egy kis alapozó, némi kontúrozás és egészen új embert láthatunk.

Fotók: usmagazine.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.