Négy bőrápoló termék 30 felett, ami egy nő neszeszeréből sem hiányozhat

Termékajánlókban összeszedtük a nekünk legjobban beváltakat.

Fiatalos bőr

Huszonöt éves kor felett elindulnak azok az öregedési folyamatok, amiktől minden nő retteg. Ám a megfelelő ápolás és hidratálás mellett lassíthatóak ezek a folyamatok, hiszen a legtöbb apró ránc valójában a bőr szárazsága és vízhiánya miatt alakul ki. Ahhoz, hogy fiatalos, üde és sugárzó megjelenésünk legyen, elengedhetetlen a bőrápolási rutin kialakulása, melyet legkésőbb harminc éces korunkig tényleg be kell vezetnünk a mindennapjainkba. Most össze is gyűjtöttük azokat a termékeket, amelyek nekünk a leginkább beváltak, és amelyeknek minden nő polcán ott a helyük.

Tiszta arcbőr

A bőr szépségéhez és fiatalon tartásához a hidratálás mellett hozzátartozik a megfelelő arctisztítás is, hiszen nap mint nap rengeteg szennyeződés kerünk a bőrünkre az utazás és a munka során. Mi ehhez a Fore Micro Foam Cleanser Model Transparent termékét ajánljuk, mely kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, megnyitja és tisztítja a pórusokat, a gondos tisztítás mellett ráadásul mélyrehatóan hidratál​​​​​​​ is. Megadja az arcbőrnek a szükséges ápolást, és lágy, rugalmas és sugárzó arcbőrt eredményez. Mindemellett fontos, hogy nem tesztelik állatokon, és vegán szépségápolási szerekről van szó.

Intenzív hidratálás

A fiatalos arcbőr számára elengedhetetlen az intenzív hidratálás, hiszen ennek köszönhetően simulnak ki a vízhiány okozta ráncok. Mi ehhez Vhageggi bio 24 órás hidratáló krémét használjuk, melyek bármelyik bőrtípuson, még a legérzékenyebben is alkalmazhatóak. Vegán, természetes összetevőkből álló krém, mely nappal és éjszaka egyaránt használható, és olyan természetes alapanyagokban gazdag, mint az oliva olaj, a karité vaj, a fehér üröm kivonat, és egy hidratáló komplexet is, málnával.

Ráncok ellen

Ha gyakran megfeledkezünk a ránctalanító krémekről, kiváló megoldás lehet számunkra a ránctalanító arcmaszk is, melyet elég heti egy-két alkalommal bevetnünk. Mi a Guam Micro Biocellulaire lehúzható ránctalanító arcmaszkját ajánljuk, mely táplál, simít és mélyen hidratál. A benne lévő Aha-sav megújítja a sejteket, illetve kedvezően hat a sötét foltokra is. A termék aloeverát, golgotát, feketeribizlit és kombinált planktonkivonatot is tartalmaz, ezeknek köszönhetően pedig látványosan csökkenti a ráncokat.

Fiatalos ragyogás

A krémek mellett a szérumokról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a hidratáló éjszakai és nappali krémek mellett ezek is nagyon fontosak. Ráadásul a használatuk is nagyon egyszerű, hiszen egy-két csepp elég, és gyorsan fel is szívódnak. Mi a ragyogó arcbőrért a NuSkin Nutricentials Celltrex Ultra Recovery Fluid szérumát használjuk, mely láthatóan telt és ragyogó bőrt eredményez a fiatalos megjelenésért. Gyorsan felszívódó formulája ellenállóbbá teszi bőrünket, és megadja az arcbőr számára elegendő hidratálást.

Fotók:Foreo;Vagheggi;Guam;Nuskin;Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!