Kétségkívül ez a tökéletes tavaszi kabát - szexi és mindennel kombinálható

Ha valaki a tökéletes tavaszi kabátok nagymestere, az egyértelműen Rosie Huntington-Whiteley. A modell a minap is egy különleges trencskóban lépett utcára, egy olyan darabban, amit az amerikai Vogue sem hagyott szó nélkül - mi sem tesszük.

A tökéletes tavaszi kabát

Van néhány olyan kabát a gardróbunkban, amely soha nem megy ki a divatból. Nem lőhetünk mellé egy bőr motoros dzsekivel, egy gyapjúkeverék darabbal és persze egy klasszikus trencskóval (ballonkabát, trench coat). Nem véletlen, hogy az olyan nagy világmárkák, mint a Burberry vagy a Barbour évtizedek óta gyártják ezeket - óriási favoritok a mai napig.

Praktikusak tehát a felsorolt változatok, de mindig szerencsés némi frissítés és trendkövetés, ha egy kicsit aktuálisabbak szeretnénk lenni. A lényegre is térünk: a modell, Rosie Huntington-Whiteley a minap egy modern, nagyon extra trencskóban lépett utcára New Yorkban, a szett mellett pedig nem lehet elmenni szó nélkül - még a Vogue is címlapján hozta a különleges darabot.

A sztár egy Bottega Veneta kabátban jelent meg, amely 9,000 dollárba kerül (körülbelül 2,7 millió forint). Nyilván a hír hallatán senki nem rohan megvásárolni, de hasonló trencskót találhatunk itthon, a fast fashion üzletekben is. A bordó árnyalat kiemel a tömegből, a bőr pedig nagy divat idén tavasszal, ezt már a fashion weekek kifutóin is láthattuk.

Rosie egyébként is nagymestere a szezonális "outerwear" stílusnak, hoztunk tőle még egy tipikus évszakhoz illő kabátot, amely szintén mutatós, ráadásul a laza eleganciát képviseli.

A másik szett - illetve kabát -, ami megfogott minket, a fenti képen látható volt. A világos, könnyed tavaszi trencskó a szezon másik nagy kedvence, ezt a fajtát pedig még egyszerűbb megtalálni a hazai boltokban.

Egyébként az egész szett maximálisan sikkes, a különleges táska és az elegáns magas sarkú szandál teszi fel a pontot az "i"-re. Mutatjuk a következő ajánlóban, hogyan tudod beszerezni ezeket a darabokat, ha kedvet kapnál hozzájuk.

Hol szerezheted be ezeket a darabokat - válogatás

  • Világos ballonkabát (ZARA, 22 995 HUF)
  • Magas sarkú szandál (ZARA, 8 995 HUF)
  • Narancsos bőr trench coat (AboutYou, SELECTED, 133 190 HUF)
  • Barna bőr trench coat (Massimo Dutti, 134 995 HUF)
  • Magas sarkú bőr szandál (Mango, 15 995 HUF)

Fotók, leadfotó: Profimedia - RedDot, ZARA, AboutYou, Massimo Dutti, Mango

Oldalak