Fashion&Beauty

Bódi Sylvi szívdöglesztőbb, mint valaha - Új bikinijét imádjuk

Mi már csak sellőlányként emlegetjük itt a szerkesztőségben Bódi Sylvit. Mindegy, hogy nyár van éppen vagy tél, káprázó napsütés vagy eső, mi mindig jobb kedvre derülünk, ha megnézzük a szörfös lány Instagram-oldalát. Most például a csodás vízparti felvételek mellett újabb fürdőruhákra bukkantunk, az egyik bikinibe pedig egyenesen beleszerettünk. Mutatjuk.

Sylvi egyenesen ragyog

Bódi Sylvi éppen a Maldív-szigeteken kergeti a hullámokat. Rengeteget sportol, fotózik, hajókázik, sőt, még egy lakatlan kis szigetre is eljutott. Mindezt persze imádnivaló fürdőrucikban teszi. Nagyon irigyeljük.

A barackszín csodásan mutat a bőrén

Sellőlány a lakatlan sziget partján

Ebbe a bikinibe beleszerettünk

A maldív utazás előtt Sylvi egy kis időt itthon töltött és a Balatonban is megmártózott. Ha kíváncsi vagy, hogyan strandolt barátnőivel, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!