Fashion&Beauty

Divat és szépség: összeszedtük a legjobb Black Friday ajánlatokat

Készítsd a gardróbodat!

Black Friday 2.0

Magyarországon 2013-ban volt először Black Friday, vagyis "fekete péntek", amikor a hazai piac nagy webáruházai átlagon felüli kedvezményekkel várják vásárlóikat. Idén novemberben kétszer is alkalmunk nyílik beszerezni a vágyott termékeket, múlt héten (17-én) tartották az első akciós napot, a második pedig 24-én lesz, ennek örömére összeszedtük a legjobb divattal és szépségápolással kapcsolatos ajánlatokat, hogy könnyebben eligazodj a leárazás kavalkádban.

H&M

Jó hír, hogy a H&M nem csupán egy pénteket, hanem egész hetet szán a Black Friday-re, így november 26-ig például ingyenes kiszállítással, illetve a napokban jelentős kedvezménnyel rendelhetünk a weboldalról.

Részletekért kattints ide!

Müller

A drogéria a Black Friday keretében a teljes kínálatra meghatározott kedvezményt ad november 24-én pénteken, ami annyit jelent, hogy a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a feltüntetett 20 százalék.

Részletekért kattints ide!

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Facebook, H&M

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...