Fashion&Beauty

Illúzióból valóság: Igazi álomvilágba repítenek bennünket a Daalarna legújabb kollekciói - interjú Benes Anitával

Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.

22 éve a menyasszonyok álma

Benes Anita márkája, a Daalarna már 22 éve híres gyönyörűen kidolgozott csipkerészleteiről és mesébe illő textúráiról. Egy Daalarna ruha már eddig is minden menyasszony legnagyobb álma volt, az esküvői ruhamárka ezúttal viszont teljesen új szintre emeli az exkluzív ruhakészítés fogalmát. Legújabb kollekciójuk, az Illusion mellett egy új vonal is elindul, mely az Atelier by Daalarna nevet kapta és a gazdasági tényezőket kissé háttérbe szorítva, kizárólag a csodaszép megjelenésre és minőségi anyagok felhasználására koncentrálva igazán exkluzív ruhakollekciókat tartalmaz majd. Az Atelier by Daalarna első kollekciója a White Swan darabjai a legkülönlegesebb alapanyagokból készültek, a legdrágább olasz és francia haute couture csipkék felhasználásával, rengeteg kézimunkával és nagyvonalú anyaghasználattal. Mind a WHITE SWAN, mind az ILLUSION kollekció esküvői ruhái a Barcelona Bridal Fashion Weeken debütálnak áprilisban, és a budapesti Daalarna szalonban, valamint világszerte több mint 40 városban elérhetők. A kollekciók részleteiről Benes Anita mesélt nekünk, a teljes interjúért kattints a videóra!

Válogatás az Illusion és a White Swan kollekció ruháiból:

Illusion
Kattints a további képekért!

Kedvenc sztárjaink ezúttal is kitettek magukért és szebbnél-szebb ruhakölteményekben tündököltek.

Leadfotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.