Fashion&Beauty

Megérkezett a Daalarna eddigi legkülönlegesebb kollekciója - fotók

A helyzethez alkalmazkodva igazi csoda született.

Különleges kollekció

Benes Anita, a Daalarna vezetője olyan világhírű karriert futott be, amelyről sokan csak álmodnak. Munkája nemcsak eredményes, de kellemes is - a luxus minőségű menyasszonyi ruhákat tervez, és kelt életre. Képes arra, amire eddig senki más, több alkalommal kell bemutatni az éves kollekciókat, mert a teltház minden show-ra garantált. Idén is új kollekcióval rukkolt elő, amelynek középpontjában szeretett fővárosunk, Budapest áll. Nem véletlen, hogy erről is nevezte el. "Jóleső, otthonos érzéssel tölt el a hétköznapok Budapestje a kék BKV buszokkal, a sárga taxikkal, a posztszocialista hangulatú betonépületekkel és a belvárosi építkezések látványával. Ez az élmény indít minden reggel utamra az Alkotmány utcai műhelyünkbe, és ezek a biztos kapaszkodók jelentenek megnyugvást számomra ezekben a különös időkben is. Biztosan tudom, hogy nem is lehetnék jobb helyen a világban, mint itthon" - nyilatkozta Benes Anita.

Beszéljenek a fotók

Kattints a további képekért!

Francia életérzést ad át az Elysian új kollekciója

Leadfotó: Daalarna

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!