Az egyszerű fehér top is lehet divatos

A legtöbb szekrény mélyén lapul egy unalmas fehér top vagy trikó, amit nem igazán viselünk, mert túlságosan is puritánnak tűnhet. Íme pár tipp, hogy egy fehér felsőben is jól nézzünk ki!

Vagány

A legegyszerűbb párosítás a lezser, vagány stílusú darabok, melyek tökéletesek lehetnek a rohangálós hétköznapokhoz vagy a hétvégi sétákhoz. Bátran párosítsuk a fehér felsőt feszülős, mintás nadrágokkal és fiús lábbelikkel, sőt rövidnadrággal és bőrdzsekivel is igen mutatós.

Monokróm

Idén újra hódít a monokróm, így már csak egy fekete darabot kell felvennünk a felsőnkhöz és már trendik is vagyunk. Persze itt is játszhatunk a kiegészítőkkel, illetve a különlegesebb ruhákkal. A maxiszoknyák, az aszimmetrikus megoldások és a 60-as éveket idéző csíkozás is visszatért.

Színek

A színek használatától sem kell megijednünk egy ilyen semleges darab esetén, így a pasztellek mellett akár a vadítóbb, rikítóbb neonokat is felvehetjük a fehér felsőnkkel. Arra az egyre figyeljük, hogy ne legyünk túl tarkák, hisz a túl sok szín keverése már inkább az összeállítás hátrányára válik.

Csajosan egyszerű és nagyszerű

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kedvelt farmersortunkat vagy szoknyánkat is felvehetjük egy ilyen felsővel, ez esetben érdemes a cipő és a kardigán színét összeegyeztetni, de akár egy kockás, virágmintás vagy egyéb printtel ellátott darabbal is egyedibbé tehetjük a megjelenésünket. Idén nagy népszerűségnek örvendenek a csipkével borított nadrágok is, amiket ha egy fehér felsővel párosítunk, igazán tiszta, finom és nőies lesz a megjelenésünk.

Fotók: favim.com, pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!