Ashley Grahamnek leáldozott? Ezért a plus size modellért őrül meg az internet

Méltó trónbitorlója lehet a divatiparban a polinéz lány.

A plus size divat élén

A polinéz modell,Veronica Pomee egyik pillanatról a másikra tört be a teltkarcsú modellek világába. A 29 éves nő az első modell az országából, aki a Sport Illustrated Swimsuit magazin fürdőruhás manökenjének kértek fel. Az Instagram-oldalán már több mint 46 ezren követik a dús idomokkal rendelkező hölgyet, aki megnyerő őszinteséggel vallott a divatiparban elért sikereiről.

„Mindenki tudja, hogy nem vagyok a legkisebb lány. Nincsenek hatalmas melleim, nem bánnám, ha kerekebb lenne a fenekem és kevesebb striával boldogabb lennék. A hibáim mégis különlegessé tettek, miattuk tartok ma itt"

- vallotta meg érzéseit rajongóinak a modell.

Kihívóra akadt a plus size királynő

Az utóbbi években óriási népeszerűségnek örvendett a telt divatmodell, Ashley Graham, akit Veronica letaszíthat a trónról. A polinéz szépség ugyanis elképesztő hatással kampányol az önelfogadás érdekében.

„Alapvető számomra, hogy hangsúlyozzam a belső szépség fontosságát, mert túl sokáig éreztem úgy, hogy a társadalom által elvárt szépségideálnak nem felelek meg. Manapság elindultunk abba az irányba, hogy a fiatal lányok az inspiráció forrásaiként tekintenek egy olyan nőre is, aki teltebb. A cél, hogy magabiztosabbak legyünk és hitelesek. Ez a szépség titka" - kampányolt Veronica.

Az idei kampány az elfogadásról fog szólni a fürdőruha-márkánál. Veronica Pomee lesz az első polinéz, plus size modellje a márkának, Kelsey Merritt lesz az első filippínó modellje és Winne Harlow pedig bőrbetegségével, a vitiligóval szerepel majd a fotókon.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!