Anne Hathaway már viseli: ez a csúnya cipő lesz a divat idén nyáron

Anne Hathaway az esetek többségében mindig megtalálja az alkalomhoz illő tökéletes darabot, azonban ő sem tévedhetetlen, így olykor előfordul, hogy kissé mellélő – legutóbb például egy nem túl ízléses lábbeli mellett tette le a voksát.

Ez most nem jött össze

Tévedni emberi dolog, és ez a világsztárokra is igaz. Vannak, akik egy rossz döntéssel kárt okoznak a karrierjükben, míg mások azzal ássák alá a renoméjukat, hogy valamilyen botrányba vagy balhéba keverednek, egyeseket pedig katasztrofális öltözködésük kapcsán szokás emlegetni. Nos, Anne Hathaway büszke lehet magára, ugyanis az imént felsoroltak közül egyik sem igaz rá – legalábbis így volt ez eddig. A színésznő tehetsége és szépsége mellett arról is híres, hogy remek stílusa van, most először azonban valami hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis egy igencsak förtelmes cipőt sikerült előhúznia a szekrényéből, amilyet egyébként rajta kívül már több más hírességen is lehetett látni az utóbbi időben. Vajon itthon is ezt fogjuk hordani az idei szezonban? Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki pontosan a szóban forgó lábbeli:

Mostani divatbakija ellenére nem lehet elvitatni Anne Hathawaytől, hogy nagyon jól ért az öltözködéshez – még Donatella Versace is ezt gondolja róla.
Kattints a további képekért!

Szinte minden alkalomhoz passzol és feldobja a leghétköznapibb outfitet is.

Leadfotó: Cindy Ord/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...