Fashion&Beauty

Anne Hathaway legnagyobb szépségtitka amilyen inspiráló, olyan egyszerű: ezért néz ki 41 esztendősen is huszonévesnek a színésznő

Anne Hathaway 41 esztendősen is pont úgy néz ki, mint huszonéves korában, amit nem csupán a jó genetikának, hanem tudatos életmódjának is köszönhet, illetve még néhány jól bevált apróságnak.

Tudatos és inspiráló

Aki azt gondolja, hogy a legtöbb hollywoodi hírességhez hasonlóan Anne Hathaway-t nagyon is foglalkoztatja a külseje, óriásit téved. Noha az Oscar-díjas színésznőt csodálatos vonásokkal és irigylésre méltó alakkal áldotta meg a sors, ő maga egyáltalán nem aggódik azon, hogy az idő múlásával milyen látható változásokon megy keresztül a teste – meglátása szerint mivel a korosodás a természet rendje, így felesleges kétségbeesetten küzdeni ellene, helyette inkább arra kell törekedni, hogy minden életkorban megtaláljuk, mi az ami vonzóvá tesz bennünket. Persze ettől függetlenül neki is van egy-két trükkje, melyeket az idő előrehaladtával tökéletesre fejlesztett, ezeket pedig nem ódzkodik megosztani a nyilvánossággal sem. Lássuk tehát, mi a közkedvelt híresség legnagyobb szépségtitka:

Anne Hathaway nem tagadja, hogy az ő bőre sem mindig tökéletes, sőt: előfordul, hogy stresszes, megterhelő időszakokban kiütések jelennek meg a mellkasán, amik csak nagyon nehezen múlnak el.
Kattints a további képekért!

Anne Hathaway kétségtelenül Hollywood egyik legsikeresebb színésznője, éppen ezért talán te sem gondolnád, hogy karrierje kezdetén bizony sokan kételkedtek benne.

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...