Fashion&Beauty

Nőies formák és egy kis titokzatosság jellemzi Anna Daubner új kollekcióját

Nőies formák, szemet gyönyörködtető printek és egy kis Agatha Christie jellemzi Anna Daubner új nyári kollekcióját, ami tele van szebbnél szebb ruhadarabokkal! A magyar tervező csodálatos ruháival nem lehet betelni, ezért most mi is bemutatjuk nektek őket!

Nőies formák és egy kis titokzatosság jellemzi Anna Daubner új kollekcióját

Daubner Anna divattervező 2014-ben alapította meg magyar márkáját, az Anna Daubnert, ami friss, bohókás, modern és élettel teli ruhadarabokat kínál a vásárlóknak. A márka tavaszi édességekbe borult álomkollekciója után most Budapest legromantikusabb rózsakertjébe invitálta a rajongóit, itt került ugyanis befotózásra a legújabb Anna Daubner-kollekció, a Murder Mystery, ami tele van nőies formákkal, szemet gyönyörködtető printekkel és egy kis Agatha Christie-féle titokzatossággal!

Az új kollekció modellje a Blahaluisiana énekesnője, Schoblocher Barbara volt, akinek segítségével egy fantasztikus divatkampány került megalkotásra Sutus Fanni fotográfus lencséjén keresztül. A teljes nyári kollekciót megtekinthetitek a cikk alján lévő képgalériánkban!

Az Anna Daubner márka új kollekcióját, a Murder Mystery-t nem más inspirálta, mint a tervezőnő kedvenc írója, Agatha Christie. Titkok, rejtélyek, elrejtett kincsek, mérgek, vidéki angol villák és gyilkosságok jellemzik az írónő könyveit, melyeket Anna hatalmas szenvedéllyel gyűjtött össze az évek alatt. Nem meglepő tehát, hogy az új nyári kollekció darabjain Agatha Christie legnagyobb klasszikusaiban felbukkanó motívumok is megjelennek, melyek egy-egy könyvre vagy egy titokzatos esetre utalnak.

A különleges printeken földgömbök, korcsolyák, méregüvegcsék, kígyók, homokórák, írógépek, darazsak, tükrök, nagyítók, távcsövek, sütemények és még egy sor más titokzatos motívumok jelennek meg, melyek mind-mind különleges jelentéssel bírnak a divattervező kedvenc könyveiben.

Az Anna Daubner új Murder Mystery kollekciója lenti képgalériára kattintva tekinthető meg!

Anna Daubner Murder dress 36 500 Ft
Kattints a további képekért!

Modern formák, fenntartható luxus és környezettudatosság jellemzi a NES Shoes magyar cipőmárka új kollekcióját, mellyel egyszerűen nem tudunk betelni. Szilágyi Andrea cipőtervező lábbelijeit minden stílusos nő a gardróbjában szeretné tudni, ezért be is mutatjuk nektek az új kollekció legjobb darabjait!

Leadfotó: Anna Daubner / Sutus Fanni
Fotó: Instagram @annadaubner

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.