Anh Tuan fakanalat ragad
A vietnámi származású magyar divattervező idén új oldaláról mutatkozik be. Anh Tuan az Andrássy úton hamarosan megnyíló vietnámi-thai étterem szakmai partnereként debütál.
Új étterem nyílik a fővárosban
A Baldaszti Csoport két nagy népszerűségnek örvendő tagja a Zóna, és az Urimuri mellett tovább bőviti portfólióját, ugyanis az Andrássy úti Baldaszti’s Grand, ősztől – új szakembereknek köszönhetően - indokínai étteremmé alakul.
Autentikus és minőségi
Baldaszti Péter elmondta, azért Anh Tuan a legmegfelelőbb személy az együttműködésre, mert az ázsiai konyhaművészet kiváló ismerője, és igényes alkotó. Az általa kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket.
Divat és étel
Anh Tuan feladatai közé tartozik többek között a menüsor összeállítása, a séf és a csapat kiválasztása, illetve az étterem enteriőrjének tervezése a Baldaszti Csoporttal közösen.
A gasztro projekt nem újdonság a tervező számára, hiszen az elmúlt években nagy sikert aratott az ‘Egy csepp Indokína’ nevű rendezvénysorozat, amelyen Anh Tuan és barátai főztjét kóstolhatta több belvárosi étterem közönsége.
Az igazi indokínai ízek
Anh Tuan a felkéréssel kapcsolatban a következőt nyilatkozta:
“Óriási feladat, amire régóta vágyom. A divat mellett a gasztronómia a másik szenvedélyem. Eddig is nagyon szerettem főzni, de a felkérésnek köszönhetően, már mindenkinek megmutathatom, hogy milyenek is az igazi indokínai ízek.”
Fotók: Anh Tuan Facebook oldala