Hazazavarták, mert ilyen ruhában ment a pasi állásinterjúra

Azt gondolnánk, hogy ma már gyakorlatilag bármit viselhetünk, de azért vannak olyan élethelyzetek, amelyek megkívánnak bizonyos öltözékeket. Ilyen például az állásinterjú, melynek kapcsán egy pasi pórul járt.

Hazaküldték az interjúról a szettje miatt

A Reddit nevezetű fórumon osztotta meg a sztoriját az a francia srác, akit hazaküldtek egy állásinterjúról, mert nem öltözött fel megfelelően az alkalomra. Jean elmondása szerint nem volt baj a szettjével, de valószínűleg ezt csak ő gondolhatta így, mert a cég - amely a potenciális munkáltatója lehetett volna - HR részlege máshogy ítélte meg az outfitet. A pasi egyébként egy IT-s vállalathoz ment próbát tenni, és úgy vélte, ehhez elég, ha felvesz egy fehér inget meg egy elegánsabb sortot - sajnos tévedett.

Ez a megjelenés tök rendben van akkor, ha valami nyári vacsorára mész a haverokkal, és egy kicsit elegánsabban akarsz kinézni, de nem egy olyan hivatalos környezetben, mint egy állásinterjú. Sokan a Redditen egyetértettek a cég álláspontjával, a vállalat egyébként még így is nagyon korrekten kezelte a helyzetet, mert visszahívták Jeant egy második időpontra azzal a tanáccsal, hogy legközelebb viseljen öltönyt a jobb benyomás érdekében. Az elsőt viszont már így is bukta, szóval nem tudni, ez mennyire nyom negatívan a latba.

Oldalak

  • 1
  • 2