A teltkarcsú modellek is diétáznak

Azt gondolnánk, a teltkarcsú modelleknek nincs is más dolguk, mint levegővétel nélkül habzsolni a zsíros és cukros ételeket, pedig nem így van. Marquita Pring, az új üdvöske keményebben dolgozik, mint sok vékony modelltársa.

 

Bizony, a teltkarcsú modellek élete sem fenékig tejfel, hiába rendelkeznek kerek idomokkal, a nassolást, és a plusz kalóriákat ők sem engedhetik meg maguknak. A munkaadók elvárják ugyanis, hogy a zörgő csontú modellek mellett nekik se ingadozzon a súlyuk, ehhez pedig állandó diétára és edzésre van szükség.

Marquita Pring, a modellszakma új reménysége például 44-es méretű ruhákat hord, mégsem teheti meg, hogy ész nélkül összeegyen mindent, hiszen az ő munkakörében is elengedhetetlen az egészséges étkezés.

"Keményen dolgozom, hogy tartsam a méretem. Az emberek azt hiszik, ha telt modell vagy, akkor nem kell semmivel sem törődni, nincs szükség önkontrollra. Pedig én keményebben dolgozom mint sok vékony lány" - nyilatkozta a 20 éves szépség, aki a Levi’s kampányának egyik arca is volt már.

Pring kisasszony a rendszeres edzés és az atlétika mellett az étkezésre is nagyon odafigyel. Hogy elkerülje a puffadást, teljesen kizárta étrendjéből a búzából és búzalisztből készült ételeket, és húsok közül is csak csirkét vagy halat ehet. A reggelijét sem irigyelnék meg a magyaros ételekhez szokott hölgyek, hiszen az első étkezését is csak zabkása, Ezékiel kenyér és gyümölcs teszi ki, és a diétájának nagy része is salátafélékből áll.

Az előbb leírt szigorú diéta és rendszeres mozgás mellett el sem hinnénk, hogy nem egy 50 kilós modellről van szó, mégis elterjedt a „plusz méretes modell” elnevezés, ezt azonban a legtöbb duci modell kikéri magának, hiszen ugyanolyan katalógusokban és magazinokban szerepelnek, mint vékonyabb társaik.

A képek és az étrend láttán pedig valóban minden okuk igazi modellnek vallani magukat, hiszen ők sem engedhetnek meg maguknak narancsbőrhöz vagy hájredőkhöz hasonló rémségeket, sokan pedig még így is megirigyelnék telt idomaikat.

 

Oldalak