Fashion&Beauty

A Miss World Hungary győztese elárulta, hogyan készül a világversenyre

2023 júniusában választották Hacsi Boglárkát hazánk legszebb nőjévé. A Miss World Hungary győztese eredetileg november közepén indult volna Indiába a világversenyre, de a döntőt elhalasztották, ezért Bogi most február 17-én indul útnak a nagy megmérettetésre.

Érzelmes és intenzív produkcióval készül

Hacsi Bogi a napokban részt vett az új EverDerm HealthCare Klinika megnyitóján, ahol elárulta nekünk szépségtippjeit, és napi arcápolási rutinját. A gyönyörű magyar lány a döntőn több magyar tervező ruháját is viseli majd, a videóra kattintva pedig az is kiderül, hogy milyen extra produkcióval készül a világversenyre.

Lead fotó: Facebook/Miss World Hungary

Az első 3 helyezett őszintén vallott arról, hogy milyen érzés fogta el őket akkor, amikor a fejükre került a korona.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.