A legjobban öltözött celebgyerekek

A divatos hírességek természetesen gyermekeik megjelenésére is figyelnek: a szüleikről pedig átragad a kicsikre a stílusérzék és idővel már maguknak válogatják ki, mit viselnek szívesen és mit nem.

Victoria és David Beckham gyerekei: Harper és Romeo
Pont a divatőrült Victoria, aki egyébként komoly tervezői ambíciókkal is rendelkezik, ne adná egy szem lányára a legtrendibb gyerekcuccokat, mikor három fia után végre egy kislányt öltöztethet? Hát persze, hogy Harper mindig a legcukibb gyerekruhákat viseli.

A három fiú közül pedig Romeo az, aki leginkább örökölte anyja stílusérzékét. Ez már a nagy divatházaknak is feltűnt: nem véletlenül kérte fel a Burberry Romeot a tavaszi kampányfotózásukhoz.

Miranda Kerr és Orlando Bloom fia: Flynn
Mint minden modellre, Miranda Kerrre is ragad a stílusérzék, melyet természetesen továbbad fiának, Flynnek. A kisfiú viselte macis nadrág különösen aranyos.

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya: Shiloh
Közismert, hogy Shiloh szeret fiúsan öltözködni. Brad és Angelina állítják, hogy maga válogatja a ruháit és ő találta ki ezt a vagány stílust. Őket pedig nem zavarja, inkább hagyják, hogy Shiloh kibontakozzon.

Jessica Alba lánya: Honor
Jessica Alba kislánya imádja a hajbavalókat és mindig bájos, divatos szetteket visel. Egyébként már most nagyon hasonlít híres anyukájára.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!