A húszéveseket is lepipálják! - Ilyen frizurával hódítanak az érett színésznők

Az idősebb hölgyek is választhatnak vagány, fiatalos frizurát, de a klasszikus fazonok szintén jól állhatnak nekik. Mutatjuk, hogyan hordják a hajukat Hollywood érett szépségei!

Carrie Fisher simán bevállalta a fiatalos frizurákat

Az 59 éves Carrie Fisher, a Csillagok háborúja sztárja egyáltalán nem fél a kísérletezéstől, már ami a frizuráit illeti. Az elmúlt években kipróbálta az egészen rövid hajat is, egészen pontosan azt a fazont, amit Miley Cyrus hordott egy darabig. Mostanában inkább félhosszú hajat hord, elegánsan hátrafésülve, kissé megemelve.

Helen Mirren is a rövidre esküszik

A 70 éves Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren a tavalyi Tony-gálán jelent meg ezzel a természetes, rövid, ősz frizurával, ami elképesztően jól állt neki. Mirren sosem félt a rövid hajtól, pályafutása során már sokszor lehetett ilyen rövidke tincsekkel látni.

Jane Fonda, a mindig elegáns

A 78 éves Jane Fonda az a hollywoodi színésznő, akiről többnyire azért írnak a lapok, mert egyszerűen nem fog rajta az idő. Az alakja, a sminkje és a haja is mindig kifogástalan, igaz a többiekkel ellentétben ő csak ritkán vállal be újabb fazonokat. Általában a tőle megszokott félhosszú, tépett, szőke hajából készítenek a fodrászai valami szépet.

Sally Field egyenes és feltűzött hajjal

A 69 éves Sally Field mindig az aktuális divatnak megfelelő frizurát választ, de nem a legfeltűnőbbek közül. Láthattuk már rövid, félhosszú, egyenes, hullámos és feltűzött hajjal, csak egy valami nem változik: a barna hajszín. A színésznő ragaszkodik eredeti barna tincseihez, az ősz szálakat is árnyalatban passzoló festékkel fedi el.

Lapozz a többi sztár frizuráiért!

Fotók: thestar.com, independent.co.uk, popsugar.com, dailymail.com

Oldalak

  • 1
  • 2