Fashion&Beauty

A H&M új márkát indít

A svéd divatmárkát eddig a megfizethető, legfrissebb divattrendekre érzékeny ruházati kínálatáról ismerhettük. Most azonban újdonsággal rukkol elő: & Other Stories néven nyit új üzletláncot, ahol magasabb árkategóriájú ruházati termékeket árulnak majd.

10 európiai országban nyílik új üzlet
Az új márka üzletei idén tavasszal nyitnak Berlinben, Párizsban, Londonban, Milánóban, Koppenhágában és Stockholmban. Egyelőre csak a divat nagyobb fővárosait célozták meg, de remélhetőleg a H&M-hez hasonlóan, később az új márka is terjeszkedni fog. Online is lehet majd rendelni a márka stories.com nevű oldaláról, de sajnos ez az opció még nem lesz elérhető Magyarországról. A márka nem titkoltan a vásárlók új szegmensét kívánja megcélozni a magasabb árkategóriájú termékekkel. A fast fashion boltok területén ugyanis nagyon telített a piac, ott van például a nagy vetélytárs, az Inditex vagy a Zara.

Az új márka kínálatában, találhatunk majd a női ruházat mellett, cipőket, táskákat, kiegészítőket, és szépségápolási termékeket is. Azt ígérik, hogy a maszkulin szabásvonalaktól kezdve a nőies holmikig, minden megtalálható lesz, és mivel a termékek ára széles skálán mozog majd, továbbra is megtartják a H&M misszióját, miszerint minőségi ruházati termékeket kínálnak elérhető áron.

Nézd meg a H&M-ről szóló, másik hírünket is, melyből megtudhatod, hogy mit kapsz, ha visszaviszed a megunt vagy hibás ruháidat!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...