2013 legtrendibb frizurái

Ha unod már, hogy mindig ugyanúgy hordod a hajadat, akkor inspirálódj a kifutón végigvonuló modellek frizuráiról készült képek segítségével.

A Louis Vuitton bájos masnis hajpántokkal dobta fel a modellek frizuráját, míg a Valentino kifutóján egyszerű, tarkónál összefogott konttyal oldották meg a frizura kérdését. A Chloé modelljeinek oldalt elválasztott haja volt, amit hátul hurkolt copfban rögzítettek.

Giambattista Vallinál a letisztult formák és az egyszerű, hátrafésült frizura volt a befutó. Stella McCartney bemutatóján visszafogott, hétköznapi, középen elválasztott frizurák voltak, míg Jean Paul Gaultiernél a lesimított, hátul copfban összefogott, kissé alkalmi jellegű haj volt a befutó.

Jean Paul Gaultier bemutatóján az erőteljes színek, a retró beütés is feltűnt, így a színes kendők is előkerültek, amik később a Marc by Marc Jacobsnál is jelentős szerephez jutottak. Giorgio Armaninál a szövetből készült kalapszerű rátétek domináltak.

Christian Diornál a letisztultságon volt a hangsúly, így a tarkónál összefogott haj volt a legjellemzőbb. A Lanvin fodrászai oldalra fésült, enyhén hullámos frizurát álmodtak meg, míg Rick Owens barokkos túlzásba esett a tupírozott, kreppelt hajrengetegekkel.

Persze a kiegészítők sem maradhattak el, így a Balenciaganál a fém hajpántok, a Rochasnál a hatalmas díszek, a Fendinél pedig a különleges hajpántok voltak a hajbavalók.

Roberto Cavalli fodrászai lágy, természetes hullámokat készítettek, míg a Missoni szakemberei középen elválasztott, egyenes tincseket varázsoltak a modelleknek. A Marni kifutóján kócos hatású, kissé zilált kontyok készültek.

Emilio Pucci bemutatóján egy egyszerű, de mutatós trükköt vetettek be. Jil Sander modelljei laza, tarkón összefogott copfot viseltek, ám a frizura különleges voltát az adta, hogy a haj a füleket is takarta. A Bottega Veneta kifutóján kócos hatású, középen elválasztott kontyok voltak láthatóak.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!