Fashion&Beauty

2013 legtrendibb frizurái

Ha unod már, hogy mindig ugyanúgy hordod a hajadat, akkor inspirálódj a kifutón végigvonuló modellek frizuráiról készült képek segítségével.

A Louis Vuitton bájos masnis hajpántokkal dobta fel a modellek frizuráját, míg a Valentino kifutóján egyszerű, tarkónál összefogott konttyal oldották meg a frizura kérdését. A Chloé modelljeinek oldalt elválasztott haja volt, amit hátul hurkolt copfban rögzítettek.

Giambattista Vallinál a letisztult formák és az egyszerű, hátrafésült frizura volt a befutó. Stella McCartney bemutatóján visszafogott, hétköznapi, középen elválasztott frizurák voltak, míg Jean Paul Gaultiernél a lesimított, hátul copfban összefogott, kissé alkalmi jellegű haj volt a befutó.

Jean Paul Gaultier bemutatóján az erőteljes színek, a retró beütés is feltűnt, így a színes kendők is előkerültek, amik később a Marc by Marc Jacobsnál is jelentős szerephez jutottak. Giorgio Armaninál a szövetből készült kalapszerű rátétek domináltak.

Christian Diornál a letisztultságon volt a hangsúly, így a tarkónál összefogott haj volt a legjellemzőbb. A Lanvin fodrászai oldalra fésült, enyhén hullámos frizurát álmodtak meg, míg Rick Owens barokkos túlzásba esett a tupírozott, kreppelt hajrengetegekkel.

Persze a kiegészítők sem maradhattak el, így a Balenciaganál a fém hajpántok, a Rochasnál a hatalmas díszek, a Fendinél pedig a különleges hajpántok voltak a hajbavalók.

Roberto Cavalli fodrászai lágy, természetes hullámokat készítettek, míg a Missoni szakemberei középen elválasztott, egyenes tincseket varázsoltak a modelleknek. A Marni kifutóján kócos hatású, kissé zilált kontyok készültek.

Emilio Pucci bemutatóján egy egyszerű, de mutatós trükköt vetettek be. Jil Sander modelljei laza, tarkón összefogott copfot viseltek, ám a frizura különleges voltát az adta, hogy a haj a füleket is takarta. A Bottega Veneta kifutóján kócos hatású, középen elválasztott kontyok voltak láthatóak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!