Hirdetés

A bugyija is kilátszott a rövid szoknya alól - Ezek voltak Lady Gaga legizgalmasabb szettjei 2015-ben

A 29 éves Lady Gaga, aki egy éve Taylor Kinney színész jegyese, nem éppen visszafogott stílusáról híres. 2015-ben sem hazudtolta meg önmagát, olyan ruhakölteményeket mutatott nekünk, amelyekhez még csak hasonlót sem láttunk korábban.

Egy vadító Marc Jacobs ruhaköltemény

A 29 éves Lady Gaga októberben ebben az izgalmas piros szettben kísérte el vőlegényét, Taylor Kinney színészt legújabb filmjének (Rock the Kasbah) premierjére. A ruha Marc Jacobs SS16 kollekciójából való, míg az énekesnő által hozzá párosított pink cipő egy Brian Atwood darab. Kinney 2015. februárjában jegyezte el az extravagáns Gaga-t, de az esküvő időpontját még nem tűzték ki. Egy biztos, erősebb a köztük lévő szerelem, mint valaha.

Októberben barack színű szőrmében hódított

Az énekesnő valamikor októberben ebben a szettben vonult végig a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren, ám egy rossz mozdulatnál elejtette a sálját. Szerencséjére egy jóképű fiatalember felvette a ruhadarabot és visszaadta tulajdonosának. A halványrózsaszín szőrmekabátot egyébként a The Hot Pursuit dizájnerei tervezték.

Így érkezett haza karácsony másnapján

Ezt a túlméretezett babakék kabátot, a különleges fejkendőt és a kockasarkú cipőt Lady Gaga december 26-án viselte, amikor hazatért New York-i lakásába. Vele volt egyik kedvenc kutyája is, a fotómodellé vált Asia, aki szintén elég komolyan fel volt öltöztetve.

Lapozz a további képekért!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!